Velkommen til CJ Autoteknik - Dit lokale autoværksted

Hos CJ Autoteknik tager vi vores faglighed alvorligt, og vi stoler på, at vores håndværk taler for sig selv. Vores måde at arbejde på er bygget op omkring et ønske om at levere den bedst mulige service til både dig og din bil. Vi servicerer og reparerer alle bilmodeller -og mærker med samme fokus på grundigt håndværk, rådgivning og holdbare løsninger. Vores værksted ligger i Vejle, men du er selvfølgelig velkommen uanset, om du kommer fra Børkop, Brejning eller andre nærliggende byer.

Få en indsigt i vores mest efterspurgte ydelser

Vores autoværksted favner langt de fleste opgaver, du kunne forvente af din automekaniker. Hos vores autoværksted arbejder vi særligt med:

Vi har igennem vores autoværksted arbejdet med en bred vifte af forskellige opgaver, og vores kompetencer dækker derfor langt de fleste services inden for faget. Hvis du har brug for hjælp til noget, der ikke står nævnt blandt vores services her, så tøv ikke med at kontakte os – i langt de fleste situationer kan vi også løse dette eller som minimum tilbyde rådgivning.

Derfor skal du vælge CJ Autoteknik

Vi er en del af AutoPartner, hvorfor vi kan levere hele 3 års garanti på udført arbejde jf. følgende betingelser fra AutoPartner. Vi udfører service og reparationer af alle biler uanset årgang og mærke. Vores værksted indeholder alle de rette værktøjer samt fagpersoner, som du kunne få brug for til en grundig og professionel service af din bil. Vi servicerer selvfølgelig også gerne din bil i garantiperioden. Du kan læse mere om vores kunders vurdering af deres oplevelse hos os lige nedenunder, hvor der takkes for godt arbejde til fair priser.

Tag kontakt allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig

Du kan tage kontakt til os på telefonnummeret 30 55 00 55 eller bruge vores ”book tid”-funktion her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at sende os en mail på nr-kontakt@hotmail.com, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Hvad siger vores kunder om os

4,7 Ud af 5 stjerner

Giv os din anmeldelse

Artikler fra AutoPartner

Forår

Aircondition - Er din bil allergivenlig?

Vedligeholdelse

Få bedre indeklima og undgå allergener i bilen

Dæk

Kører du med forkert dæktryk?

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev